Squash

Vecsés első és eddig egyetlen squash-pályája várja a kedves érdeklődőket. Két nemzetközi szintű pályán űzheted ezt a nagyon népszerű és dinamikus sportot.

Ha még nem próbáltad ezt a játékot, ha már játszottál; ha kezdő vagy, ha újrakezdő; ha partnert keresel; esetleg edzőre, oktatóra van szükséged; ha szívesen megmérettetnéd magad egy versenyen; ha Te magad rendeznél egy versenyt; ha munkatársaiddal csapatépítő tréninget szervezel, akkor itt a helyed!
A pályák „sportpadló” borítással rendelkeznek, melyek jelentősen védik a nagy igénybevételnek kitett ízületeket. A hátsó fal teljes terjedelmében üveg, így egy-egy verseny alkalmával lehet szurkolni, figyelni és ellesni a trükköket a jobb játékosoktól, külön kérésre pedig bírói segédlettel lehet lebonyolítani a meccseket.

Minden hónapban amatőr squas-versenyt rendezünk. Ezeken a versenyeken külön küzdenek a hölgyek és az urak az elsőségért. A versenyszezon szeptembertől májusig tart, a kilenc forduló eredménye alapján hirdetünk abszolút győztest.

A nyár sem telik el verseny nélkül. Háromfordulós SLR (Summer Light Racing) sorozatban mérik össze tudásukat a játékosok, de itt már női-férfi vegyes versenyt rendezünk.

Pihenésre, kikapcsolódásra, a megfáradt izmok ellazítására egy négyfős finn szaunát használhattok.

Várunk Téged is, hogy megmozgassunk!

Transzfer

Személyszállításban partnerünk:

Minibus Trans

www.minibustrans.hu

amt@minibustrans.hu

+36 30 950 44 84

Reptéri transzfert 8€ vagy 12USD díj ellenében biztosítunk.

A Vecsési Fallabda Klub támogatója

Moncsi tanodája

Lovasoktatás

www.moncsitanodaja.blogspot.hu

Étkeztetésben partnerünk

Aerozone Étterem

www.aerozone-etterem.hu

Szállás foglalás
Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Érkezés

Távozás

Üzenet

captcha